Fabrica de Emoții București | Schimbă locația
Consiliere Parentală

Consiliere Parentală

Simți nevoia să discuți despre provocările vieții de părinte într-un mediu sigur în care nu vei fi judecat pentru gândurile tale?

Meseria de părinte, o bucurie și un vis implinit

Meseria de părinte este o bucurie și un vis împlinit, ce vine la pachet cu experiențe și amintiri plăcute. Copiii se transformă sub ochii noștri odată cu vârsta, dar și prin interacțiunea cu tot ce este în jurul lor.

Dezvoltarea lor ne poate atrage într-un vârtej emoțional provocat de stările lor de reușită, de dorințele lor de a transforma și de a cuceri lumea, dar și de dezamăgirile și nemulțumirile lor în fața obstacolelor întâlnite.

Cum te pot ajuta ședințele de Consiliere Parentală

Oricine este părinte află, pe propria piele, că nu ești niciodată pe deplin pregătit pentru provocările care apar din interacțiunea cu copilul.

De aceea, părinții simt de multe ori nevoia de a discuta despre provocările vieții de părinte într-un mediu sigur în care nu vor fi judecați pentru gândurile pe care le au.

Fabrica de Emoții își propune să ajute părinții să redescopere cât de importantă este relația părinte-copil și cum poate fi ea consolidată, în urma transformărilor fiecărei etape de vârstă, experiențelor sau individualității copilului.

Abordarea este colaborativă: atât psihoterapeutul, cât și părintele vin cu propuneri de soluții și alternative, iar aceste propuneri sunt discutate și explorate împreună.

Începe călătoria în lumea emoțiilor

Cunoașterea și Înfruntarea emoțiilor poate fi primul pas către o viață mai fericită și mai echilibrată. Echipa Fabrica de Emoții este aici pentru tine. Contactează-ne folosind oricare din metodele afișate mai jos.