Fabrica de Emoții București | Schimbă locația
Evaluare Psihologică

Evaluare Psihologică

Orice tratament pornește de la o evaluare clinică, deoarece înainte să poți trata o problemă trebuie să știi ce să tratezi.

Ești o persoană unică

Evaluarea psihologică nu urmărește doar stabilirea unui diagnostic, ci înțelegerea caracteristicilor tale individuale care te fac să întâmpini anumite problemele.

Ce anume în modul în care vezi lumea, în modul care te raportezi la ceilalți sau în modul în care îți stabilești scopurile de viață te face să fii vulnerabil la aceste probleme? Ce experiențe majore din viața ta sau modul în care le-ai gestionat te fac acum să întâmpini aceste probleme?

Cum se desfășoară ședințele

Orice tratament pornește de la o evaluare clinică, deoarece înainte să poți trata o problemă trebuie să știi ce să tratezicum sa o tratezi, cum s-a ajuns aici și cum se poate remedia.

Pe scurt, asta este explicația evaluării psihologice, primul pas pe care trebuie să-l faci înainte de a aplica un tratament sau de a urma o terapie individuală.

Rolul său este evidențierea eventualelor tulburări psihice care ar putea exista, dar și modalitățile de funcționare deficitare ce se pot îmbunătăți semnificativ prin psihoterapie.

Se poate realiza pentru toate categoriile de vârstă, folosind instrumente specifice, adecvate fiecărui client în parte: probe psihologice (teste), interviul clinic, precum și alte instrumente utilizate de psihologii noștri clinicieni.

Începe călătoria în lumea emoțiilor

Cunoașterea și Înfruntarea emoțiilor poate fi primul pas către o viață mai fericită și mai echilibrată. Echipa Fabrica de Emoții este aici pentru tine. Contactează-ne folosind oricare din metodele afișate mai jos.