Fabrica de Emoții București | Schimbă locația
Echipa

Cunoaște echipa
Fabrica de Emoții

Bunătatea și empatia sunt pietrele de temelie ale echipei noastre de terapeuți. Suntem aici pentru a vă ajuta să explorați și să vă înțelegeți emoțiile într-un mod profund și sănătos. Ca profesioniști dedicați, am creat un spațiu sigur și înțelegător unde puteți să vă descoperiți și să vă redescoperiți pasiunile și bucuriile vieții.

Georgiana Tănase

Psiholog Terapeut – Fondator Fabrica de Emoții

Psiholog Terapeut –
Fondator Fabrica de Emoții

Pasionată de a înțelege comportamentele copiilor și ale adolescenților, îmi dedic timpul pentru a-i ajuta și pentru a-i îndruma prin terapie, programe și cursuri de dezvoltare personală tocmai pentru a-și înțelege și ei emoțiile la rândul lor. Dorința de a mă perfecționa în acest domeniu m-a împins să ajung un om împlinit pe plan profesional, urmându-mi traseul în carieră cu ambiție, pasiune și dezvoltare personală continuă pentru a reuși să îmbin utilul cu plăcutul și să nu simt niciodată că “muncesc”.

Încă din perioada liceului mi-am dat seama de înclinația mea spre psihologie, deoarece întotdeauna am fost o fire empatică și curioasă despre motivul din spatele reacțiilor oamenilor din jurul meu. Deși părinții m-au împins spre o carieră în domeniul matematicii și al informaticii, eu am ales să îmi urmez instinctul și să merg pe sfaturile primite prin ghidaj și sprijin moral de către persoane specializate, iar astăzi nu puteam să fiu mai satisfăcută din punct de vedere profesional.

În prezent sunt psiholog clinician, psihoterapeut, formator și trainer educațional, având mai multe proiecte care îmbină terapia copiilor prin programe educaționale, deoarece mi-am dat seama cât de important este să punem accent pe latura psihologică a copilului în timpul programului școlar.

Mă puteți găsi la Fabrica de Emoții unde, alături de colegii mei, oferim consiliere pentru copii, adolescenți și adulți pentru diverse dimensiuni, cum ar fi logopedie, consiliere parentală, terapie individuală și de grup, terapie specială pentru copiii cu autism, tabere de dezvoltare personală și programe educaționale de consiliere și orientare.

De asemenea, deoarece am descoperit nevoia copiilor și a adolescenților care mi-au trecut pragul cabinetului de a integra senzorial mediul în care trăiesc, de a reuși să se relaxeze și să își gestioneze anxietatea de performanță sau anxietatea socială, am decis să activez și în cadrul Senzoria – Centrul integrat de dezvoltare personală, terapii senzoriale și evenimente.

Iar fiindcă iubesc cu adevărat ceea ce fac și doresc încontinuu să-mi împart cunoștințele și informațiile interesante acumulate de-a lungul studiilor, am deschis și un podcast pe YouTube – Fabrica de Emoții unde discutăm cu diverși invitați despre orice problemă care apare în înțelegerea comportamentului copiilor și cum îmbinăm educația cu dezvoltarea personală, mai ales a celor care suferă de autism.

Iulia Stanca

Sunt Iulia, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației de la Universitatea din București, iar în prezent sunt studentă în cadrul masterului de Psihologie Clinică și Psihoterapia Copilului și a Familiei la aceeași universitate. Sunt Psiholog Clinician și Analist Comportamental specializat în comunicare și limbaj. Cu aproximativ doi ani în urmă, am început să lucrez cu copiii, abordând această misiune cu entuziasm și dedicare, după absolvirea cursului de analist comportamental. Activitatea mea se concentrează în mare parte pe stimularea și corectarea limbajului, domeniu în care mă perfecționez constant.

Logopedia reprezintă în prezent sursa mea de cele mai mari momente de reușită și bucurie, confirmându-mi convingerea că arta comunicării este cu adevărat o comoară, în special în cazurile de autism. De la început, am avut dorința sinceră de a face o diferență măcar în 1% din viețile oamenilor. Știu că am reușit și voi continua să fac mai mult decât atât, oferind copiilor ghidajul necondiționat către drumul neprețuit al limbajului.

Petra Dumitru

Sunt psiholog și psihoterapeut în formare integrative si specialist în neurofeedback. Mă dedic să sprijin oamenii să-și descopere și să-și atingă potențialul maxim. Cu o pasiune profundă pentru conexiunea umană și o abordare autentică, încurajez dezvoltarea personală și starea de bine mentală. Experimentez cu terapia folosind tehnici inovatoare pentru a optimiza procesul de autocunoaștere și evoluție. Împreună, căutăm echilibrul și împlinirea în călătoria ta personală!

Ruxandra Sima

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie de la Universitatea București și a cursurilor de masterat în Psihologie Clinică de la Universitatea Titu Maiorescu. Pentru aprofundarea cunoștințelor acumulate în timpul formării academice și pentru a pune în practică calitățile mele native în relația cu copiii, lucrez de peste doi ani cu copii atipici. Am început în calitate de shadow, iar ulterior am devenit terapeut ABA.

Sunt o persoană determinată, perseverentă, creativă și curioasă, care este ferm convinsă că învățarea este un proces continuu pe tot parcursul vieții.

Andreea Nedelcovici

Sunt Andreea Nedelcovici, consilier pentru dezvoltare personală, psiholog clinician și psihoterapeut integrativ. Sunt si mama unui băiețel minunat alături de care învăț si cresc in fiecare zi. Cred in psihoterapie pentru ca înainte de a ma așeza pe fotoliul psihoterapeutului, am stat pe canapeaua clientului. Știu ca terapia poate fi salvarea când înăuntrul tău sunt atâtea furtuni pe care nu le înțelegi și nu știi cum sa le liniștești, mai ales când ele generează furtuni și in afara ta. Și știu cât de important este sa găsești persoana potrivită sa te însoțească pe acest drum. De aceea, misiunea mea este sa-mi însoțesc clienții, mici sau mari, in călătoria lor de autocunoaștere, dezvoltare și vindecare. Lucrez cu metode și tehnici testate si validate științific, dar ma concentrez pe înțelegerea profundă a fiecărui individ și a contextului său unic de viață.

Practica mea cuprinde: evaluarea terapia copiilor cu tulburări de neurodezvoltare, evaluarea și psihoterapia copilului și a familiei, consiliere parentala, evaluarea și psihoterapia adultului.

Cred cu tărie ca in fiecare om exista un potențial și resurse nemărginite pentru schimbare și vindecare. Dacă și tu vrei sa devii cea mai buna versiune a ta, te aștept sa o descoperim împreuna.

Nadia Oprian

Sunt Nadia-Matilda Oprian, terapeut ABA și terapeut de integrare senzorială, cu o experiență de peste 3 ani în centre specializate în furnizarea diverselor forme de terapie pentru copii. Am finalizat studii de bază în domeniul psihologiei și asistenței sociale și sunt certificată în terapia ABA și în terapia de integrare senzorială.

Experiența mea însoțită de o energie tânără și entuziasm fac din mine un terapeut cu rezultatele foarte bune, obținute în lucrul cu copiii care au anumite deficiențe, lucru care demonstreaza angajamentul meu și abilitățile mele profesionale.

Veronica Gherghel

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, licențiată în Psihologie. În prezent urmez cursurile Masterului de Psihologie Clinică și Psihoterapia Copilului și a Familiei, în cadrul aceleiași Universități. Sunt terapeut ABA și psiholog clinician sub supervizare. Practic terapie ABA din anul 2022 cu profesionalism și dedicare, având la bază cursul „Analiză Comportamentală Aplicată în Tulburările de Spectru Autist”, organizat de Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA).

Sunt o persoană caldă, creativă și răbdătoare, găsind bucurie în fiecare moment petrecut în mijlocul copiilor. Consider că este important să mă implic atât într-un proces continuu de îmbunătățire a abilităților, cât și într-o conexiune autentică cu cei mici.

Alex Ștefan

Sunt Alex Ștefan, Psiholog și Consultant ABA. Prima mea întâlnire cu acest domeniu a avut loc în 2012, când, în cadrul unei asociații care se ocupa de copii cu întârzieri în dezvoltare, am pus bazele unei direcții profesionale pline de satisfacții. În acel an, am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației la Universitatea din București. În 2014, am finalizat cursul de Analiză Comportamentală Aplicată în cadrul Asociației pentru Intervenție Terapeutică în Autism.

Pentru a-mi continua formarea profesională, în 2016, am participat la cursul oferit de PECS Romania, care a inclus PECS Basic Training. Apoi, în 2018, am început colaborarea în vederea supervizării cu o echipă de analiști comportamentali (BCBA) cu sediul în Emiratele Arabe Unite, participând în același timp la diverse traininguri ce au inclus prezentarea unui nou sistem de notare (aplicația ACE) și diferite metode de evaluare a recompenselor (această colaborare continuă și în prezent, presupunând o întâlnire săptămânală).

În 2021, am absolvit cursul oferit de Asociația Autism Voice și Clemson University în vederea aplicării pentru acreditarea internațională BCBA. Toate acestea reprezintă 11 ani în care am lucrat și am evoluat în domeniul analizei comportamentale, singurul care oferă o bază științifică atunci când discutăm despre progrese în tulburarea de spectru autist sau alte întârzieri în dezvoltare.

Anca Ivu

Sunt un psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România și în prezent urmez formarea în psihoterapie cognitiv-comportamentală. De asemenea, sunt coach de transformare, cu certificare în Inteligența Pozitivă, Programare Neuro-Lingvistică (certificat IANLP, nivel practitioner & master) și facilitator certificat în Învățare Etică și Socio-Emoțională (SEE Learning). Sunt în curs de obținere a titlului de master la Universitatea Titu Maiorescu, București, cu specializarea în Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale.

Misiunea mea este să ajut oamenii să-și regăsească calea spre ei înșiși și să construiască relații sănătoase cu cei din jurul lor, folosind principii precum conștientizarea, acceptarea, angajamentul și acțiunea. Prin experiența mea diversificată și formarea extinsă, ofer sprijin în procesul de autocunoaștere și dezvoltare personală, contribuind la evoluția pozitivă a individului în cadrul relațiilor și vieții cotidiene.

Amina Tomescu

Sunt un profesionist dedicat sănătății mintale și trainer în neurofeedback, condus de o pasiune profundă pentru construirea conexiunilor autentice și valoroase cu ceilalți. Abordarea mea integrativă și empatică în psihologie și psihoterapie reflectă devotamentul meu față de dezvoltarea personală și fericirea clienților. Misiunea mea este să însoțesc oamenii în călătoria lor către redescoperire și împlinire. Hai să începem împreună această călătorie extraordinară către bunăstare și dezvoltare personală!

Liana Sima

Am decis să încep voluntariatul la Centrul „Fabrica de Emoții”, atrași de pasiunea mea pentru lucrul cu copiii și într-un moment de tranziție între două job-uri. Ceea ce a început ca o oportunitate de a contribui la comunitate s-a transformat rapid într-o experiență remarcabilă.

După primele trei luni de voluntariat, am simțit o conexiune puternică cu copiii și bucuria de a petrece 8 ore pe zi alături de ei. Hotărârea de a mă implica mai profund a fost luată în urma observării receptivității unui copil față de cerințele unei colege, după o serie de răspunsuri cu ajutor. Acest moment a fost o revelație și mi-am dorit să contribui la evoluția copiilor în procesul lor de învățare. Astfel, am ales să aduc bucurie și sprijin în cadrul acestui mediu în fiecare zi, unde jocul și învățarea se întâlnesc într-un mod special și benefic.

Denisa Zdrobisi

Salutare!

Numele meu este Denisa Zdrobiș, iar pasiunea mea este să explorez și să înțeleg natura umană ca psihoterapeut. Drumul meu către această cunoaștere profundă a început odată cu decizia de a studia psihologia, transformându-mă într-o persoană mai înțelegătoare și empatică față de mine și ceilalți.

Am continuat cu un Masterat în Psihologie Clinică și o Formare în Psihoterapie sistemică de familie, cuplu și copil.

Curiozitatea mea pentru minunea vieții și pentru complexitatea fiecărui individ m-a condus către dorința de a da sens existenței noastre și de a descoperi interconexiunile profunde dintre oameni și influențele reciproce. Am învățat că totul contează: familia, societatea, întregul univers.

În drumul nostru către regăsirea și vindecarea personală, nu există o rețetă universală sau rezultate imediate, ci o călătorie care necesită timp și înțelegere.

De aceea, continui să urmez cursuri de formare continuă și să particip la diverse workshop-uri în domeniul Psihologiei, fiind interesată de Terapia centrată pe emoții (EFT), Psihosomatică, Sexualitate, Terapie transgenerațională ș.a.m.d.

Cu mulți ani de experiență în spate și o continuă învățare alături de fiecare persoană cu care lucrez, sunt convinsă că această călătorie merită fiecare efort și fiecare obstacol întâlnit.

Suntem cu toții în această călătorie împreună și avem nevoie să ne sprijinim reciproc pentru a ne descoperi autenticul sine. Aștept cu nerăbdare să te întâlnesc și să te ghidez în călătoria ta către descoperire și conectare, mereu cu compasiune și răbdare, indiferent că este vorba despre o abordare individuală, în cuplu, cu copilul sau întreaga familie.

În lumea ta interioară, se ascunde puterea ta cea mai mare.

Andrei Hompot

Empty

Iulia Stanca

Petra Dumitru

Ruxandra Sima

Andreea Nedelcovici

Nadia Oprian

Veronica Gherghel

Andrei Hompot

Alex Ștefan