Fabrica de Emoții București | Schimbă locația
Neuroptimal

Ce este Neuroptimal?

Neuroptimal este un sistem avansat de biofeedback și neurofeedback care are scopul de a sprijini sănătatea mentală și bunăstarea globală. Dezvoltat de către compania Zengar, Neuroptimal utilizează tehnologia neurofeedback pentru a antrena și optimiza funcționarea creierului.

Cum funcționează?

Neuroptimal se bazează pe principiul că creierul este capabil să se optimizeze și să-și regleze propriile funcții. Sistemul monitorizează activitatea electrică a creierului în timp real, utilizând electrozi amplasați pe scalp. Apoi, prin intermediul unui set de algoritmi sofisticați, Neuroptimal furnizează feedback instantaneu și non-direcțional pentru a ajuta creierul să-și ajusteze modelele de funcționare.

Sesiunile cu Neuroptimal implică ascultarea unei muzici plăcute și relaxante, în timpul căreia sistemul oferă feedback subtil prin tăieri sau distorsiuni neașteptate în sunet. Aceste „tăieri” sunt observate de către creier și servesc ca semnal pentru a atrage atenția asupra unor modele de funcționare nedorite. Gradual, creierul învață să-și ajusteze activitatea și să evite astfel de modele nedorite.

Practic, Neuroptimal optimizează funcționarea creierului, ajutând la reducerea stresului și anxietății, îmbunătățirea concentrării, clarității mentale, somnului și a performanței cognitive. Fiind o abordare non-direcțională, sistemul se adaptează individual la fiecare utilizator și la nevoile sale specifice.

Este important de menționat că Neuroptimal poate fi utilizat atât de către profesioniști în domeniul sănătății mintale, cât și de către persoanele care doresc să aibă grijă de propria lor sănătate mentală și bunăstare. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandată consultarea unui specialist înainte de a începe terapia cu Neuroptimal.

Play Video

Ce trebuie să reții despre avantajele Neuroptimal

Aparatul Neuroptimal este un sistem de antrenament al creierului, care utilizează tehnologia de neurofeedback dinamic. Acesta monitorizează activitatea creierului în timp real și furnizează feedback sub formă de semnale audiovizuale, ajutându-vă să vă reglați propriul model de funcționare a creierului. Există mai multe beneficii asociate utilizării aparatului Neuroptimal, inclusiv: 
Pentru mai multe detalii ne puteți contacta telefonic  (0739) 111 888 sau prin mesaj pe contul nostru de facebook.

Galerie

Începe călătoria în lumea emoțiilor

Cunoașterea și Înfruntarea emoțiilor poate fi primul pas către o viață mai fericită și mai echilibrată. Echipa Fabrica de Emoții este aici pentru tine. Contactează-ne folosind oricare din metodele afișate mai jos.