Consilier Dezvoltare Personală

Consilier Dezvoltare Personală

Program de formare profesională ONLINE.

Program de formare profesională ONLINE, ocupația CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ

CURS ACREDITAT ANC – Consilier pentru dezvoltare personală

Participarea la Cursul organizat de Asociația GO-AHEAD îți oferă o OPORTUNITATE unică: accesul în cadrul grupurilor de dezvoltare personală desfășurate de Clinica de Psihologie ”Fabrica de Emoții”.

Prețul cursului: 900 lei

Curs autorizat ANC

Cod C.O.R. – 242324, Autorizație GO-AHEAD seria IF nr. 644

Durata de pregătire

60 ore, din care 24 de ore online pe ZOOM și 36 de ore pe platforma e-learning

Ce competențe dobândești în urma cursului

– Crearea spațiului de interacțiune cu persoanele consiliate;
– Investigarea situațiilor problemă;
– Explorarea soluțiilor potențiale ale situațiilor problemă;
– Consilierea privind modalitățile de dezvoltare personală
– Programul își propune să învețe cadrele didactice și didactice auxiliare să recunoască potențialul unui elev, să îl ajute, să îl ghideze în alegerea unui drum în viață.

Cui se adresează acest curs?

– Absolvenților de studii superioare finalizate prin examen de licență (indiferent de profilul de activitate), care își doresc o carieră de consilier autorizat pentru dezvoltarea personală.
– Absolvenților facultăților de psihologie, sociologie sau psihopedagogie specială care doresc să aprofundeze tehnici noi și să profeseze într-o formă legală.
– Cadrelor didactice care doresc să susțină opționale de dezvoltare personală în cadrul școlilor.

Înscrierea la curs

După completarea formularului veți fi contactat pe email de colegii noștri și veți primi detaliile de plată, calendarul de desfășurare și documentele necesare pentru completarea dosarului de înscriere la CURSUL ACREDITAT.
Coaching și dezvoltare personală

Dimensiuni Specifice Ale Schemelor Emotionale

Cercetările care au investigat schemele emoționale au dovedit că aceste convingeri sunt relaționate mai multor tipuri de psihopatologii, printre care depresie, anxietate, abuz de substanțe, conflicte relaționale și tulburări de personalitate. Alături de Georgiana Tănase, psihoterapeut, aflăm mai multe despre ce sunt schemele emoționale și cum influențează ele comportamentul și relațiile noastre cu oamenii din jur.

Terapia Centrată Pe Scheme Cognitive

Schemele cognitive sunt procese mentale, care permit oamenilor să stocheze informaţia perceptivă şi conceptuală din mediu şi să interpreteze în mod abstract evenimentele. Ele acţionează ca nişte filtre, accentuând sau estompând anumite percepţii sau comportamente. Le utilizăm ca să clasificăm lucruri, persoane sau pentru a face predicţii în legătură cu evenimente viitoare. Georgiana Tănase, psihoterapeut și psiholog clinician, ne spune mai multe despre modul în care schemele cognitive afectează modul în care observăm, interpretăm, luăm decizii şi acţionăm.

Care Sunt Întrebările Incomode Care Îi Frământă Pe Adolescenți?

Georgiana Tănase, psihoterapeut, răspunde la o serie de întrebări adresate de către adolescenți. Temele abordate în cadrul discuției sunt dintre cele pe care adolescenții nu îndrăznesc, de cele mai multe ori, să le discute cu adulții din jurul lor: comunicarea cu oamenii, păstrarea calmului, mâncatul compulsiv, stres, gestionarea timpului, încredere, pierderea unei persoane dragi, bullying, certuri în familie, importanța respectării regulilor și altele.

Integrarea În Societate A Copiilor Cu CES

MIERCURI, 18 noiembrie 2020, interval orar 17:00-19:00, online, pe platforma ZOOM

TAXĂ de participare: Gratuit

BENEFICIILE:

  • acceptarea și înțelegerea diagnosticelor copiilor cu CES
  • diferențierea în ceea ce privește un copil cu CES și unul cu TSI
  • normalizarea și validarea copiilor cu deficiențe de toate felurile în societate
  • găsirea sprijinului potrivit în reabilitarea copilului
  • programe terapeutice corespunzătoare
  • empatia în relația cu un copil cu CES și integrarea lui în societate

AGENDĂ:

  • Ce înseamnă un copil cu nevoi speciale?
  • Cum identificăm un copil cu nevoi speciale?
  • Cum ajutăm copiii cu nevoi speciale să facă față bullying-ului ?
  • Ce înseamnă un program terapeutic eficient pentru copiii cu nevoi speciale?

SPEAKER: GEORGIANA MĂLINA TĂNASE

Coordonatorul webinarului este Tănase Georgiana Mălina – psiholog clinician, psihoterapeut cognitiv comportamental și psihoterapeut Schema Therapy, cu o experiență de peste 7 ani în lucrul cu copiii, adolescenții și adulții. Este autorul cursurilor de formare acreditate de către Ministerul Educației și susținute de Asociația GO-AHEAD “Evaluarea și dezvoltarea personală a copiilor și elevilor”, “Tehnici aplicative în procesul de predare-învățare a copiilor cu CES”. Este formator al cursului acreditat ANC “Consilier pentru dezvoltare personală”, susținut de Asociația GO-AHEAD.