Fabrica de Emoții București | Schimbă locația

Tabără de dezvoltare personala pentru adolescenți

Vă invităm să vă alăturați Taberei de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți planificată în luna August, destinată adolescenților cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani.

Acestă tabără este unică prin abordarea noastră holistică, combinând expertiza psihoterapeuților noștri dedicați și a kinetoterapeutului nostru experimentat.

Ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților de vorbire în public, conștientizarea corpului, construirea relațiilor sănătoase și tehnici de creștere a stimei de sine, totul într-un mediu distractiv, cu acces la glamping și piscină.

Programul și meniul sunt adaptate pentru grupa de vârstă 13-17 ani.

💸 Cost tabără/persoană: 3088 lei
📅 Perioada: 05-10 August 2024
📍 Locație: Păpădia Village, Craiova
🔗 Înscriere prin formular:
https://forms.gle/XZnYTNVCTBQktbN77
🌐 Websites:
https://fabricadeemotii.ro/proiecte-programe-educationale/fabrica-de-tabere/
https://fabricadetabere.ro/

Plata se va realiza prin transfer bancar în 2 tranșe:
1️⃣ FABRICA DE TABERE
1955 RON
Cont bancar:
RO49BTRLRONCRT0CN5236701
Banca Transilvania
2️⃣ MAPAMOND – cazare + 3 mese/zi
1133 RON
Cont bancar:
RO90BRDE170SC60983321700
BRD

Această tabără este organizată în colaborare cu Păpădia Village și Mapamond Tour Travel.

Activități specifice tabereleor noastre:
✅Relaxare
✅Meditație
✅Mișcare în aer liber
✅Jocuri de echipă la exterior
✅Cercuri de artă
✅Activități de conectare la interior
✅Înviorare cu antrenor de Fitness specializat pe lucru cu copii
✅Gamă variată de terapii creative, inclusiv drama therapy, terapie integrativă de grup, schema therapy și cercuri de artă.

Aceste activități stimulante și interactive încurajează creativitatea, imaginația și exprimarea personală. Ele reprezintă o modalitate excelentă pentru copii de a se conecta cu sine și cu ceilalți, într-un mediu sigur.

Program:

08:00 Trezirea și Yoga/Mindfulness/Qi Qong/Thai Chi
09:00 Mic Dejun și Ordine în cameră
10:00 Sesiuni activități și terapie de grup pe grupe/Terapie ocupațională/ Terapie integrativă/ Schema Therapy
13:00 Prânz
14:00 Sesiune de citit/somn
15:00 Program de jocuri interactive/Piscină
17:00 Sesiuni activități de grup pe grupe/Terapie ocupațională/ Terapie integrativă/ Schema Therapy
18:00 Kinetoterapie
19:00 Cina
20:00 Circle time, Feedback si Debriefing
21:00 Rutina de seară
22:00 Povești terapeutice și somn

Obiectivul nostru:

Echipa noastră este alcătuită din profesioniști dedicați și pasionați, care au experiență în domeniul terapiei ocupaționale, schemei terapeutice și terapiei integrate.
Ne dorim să creăm un mediu sigur în care participanții să se simtă încrezători și dornici să-și exploreze potențialul și să se dezvolte.

Echipa noastră:

🟠 Georgiana Tănase – Psihoterapeut Schema Therapy
„Pasionată de a înțelege comportamentele copiilor și ale adolescenților, îmi dedic timpul pentru a-i ajuta și pentru a-i îndruma prin terapie, programe și cursuri de dezvoltare personală tocmai pentru a-și înțelege și ei emoțiile la rândul lor. Dorința de a mă perfecționa în acest domeniu m-a împins să ajung un om împlinit pe plan profesional, urmându-mi traseul în carieră cu ambiție, pasiune și dezvoltare personală continuă pentru a reuși să îmbin utilul cu plăcutul și să nu simt niciodată că ‘muncesc’.
În prezent sunt psiholog clinician, psihoterapeut, formator și trainer educațional, având mai multe proiecte care îmbină terapia copiilor prin programe educaționale.”

🟡 Petra Dumitru – Psiholog
“Sunt psiholog și psihoterapeut în formare integrativă si specialist în neurofeedback.
Mă dedic să sprijin oamenii să-și descopere și să-și atingă potențialul maxim. Cu o pasiune profundă pentru conexiunea umană și o abordare autentică, încurajez dezvoltarea personală și starea de bine mentală.
Experimentez cu terapia folosind tehnici inovatoare pentru a optimiza procesul de autocunoaștere și evoluție. Împreună, căutăm echilibrul și împlinirea în călătoria ta personală!”

🔵 Adrian Dumitrascu – Kinetoterapeut
“Numele meu este Adrian Dumitrascu, am 41 de ani si sunt specialist în corectarea posturii corpului uman.

Sunt creatorul programului Back To Origins si predic aceasta filozofie.

Am inceput ca antrenor acreditat in anul 2013 iar de atunci nu am incetat nici un moment sa-mi dedic intregul timp oamenilor cu care ma intersectez, sa le predic schimbarea pe care eu am facut-o si sa-i ajut sa inteleaga cum functioneaza corpul uman si cum si-l pot imbunatati pe al lor.

Din momentul in care am plecat pe acest drum, m-am descoperit avid de informatie, si am continuat sa aprofundez incepand facultatea de Kinetoterapie si Motricitate Speciala, apoi urmand specializari pe Kettlebel, Body weight workout, Functional Training Performance, TRX si Antrenor Level II iar in prezent studiez scoala de osteopatie.

In trecut am predat timp de 6 ani cursul de Instructor de fitness nivel I, in cadrul scolii de Fitness Scandivia in calitatea de Master Trainer(formator), iar preocuparea mea personala este aceea de a identifica, analiza si recupera deficiente posturale si functionale pentru oamenii cu care ma intersectez si lucrez.”

Vezi mai jos programul și activitățile din tabere