Fabrica de Emoții București | Schimbă locația
Webinar Iertarea 15 Mai

Online Webinar - Iertarea

Ce nu este iertarea? Cum să iertăm?

Iertarea este un cadou pe care ni-l facem în primul rând nouă înșine. Ea nu implică uitarea, ci eliberarea de durere, oferindu-ne posibilitatea de a merge înainte cu inima deschisă. Iertarea aduce cu sine vindecare și liniște interioară.

🔥 Dacă sunteți interesați să explorați conceptul de iertare și să învățați cum să o practicați, vă invităm să ne întâlnim online!

📅 Data și Ora: Miercuri, 15 Mai, ora 17:00
🕒 Durata: 1 oră
🌐 Platforma: Online (detaliile de acces vor fi trimise pe email înainte de eveniment)
🔗 Înscriere prin formular:

FACILITATORI:

Georgiana Tănase

"Sunt Psiholog clinician, Psihoterapeut, Formator și Trainer educațional, având mai multe proiecte care îmbină terapia copiilor prin programe educaționale, deoarece mi-am dat seama cât de important este să punem accent pe latura psihologică a copilului în timpul programului școlar. Pasionată de a înțelege comportamentele copiilor și ale adolescenților, îmi dedic timpul pentru a-i ajuta și pentru a-i îndruma prin terapie, programe și cursuri de dezvoltare personală tocmai pentru a-și înțelege și ei emoțiile la rândul lor. Dorința de a mă perfecționa în acest domeniu m-a împins să ajung un om împlinit pe plan profesional, urmându-mi traseul în carieră cu ambiție, pasiune și dezvoltare personală continuă pentru a reuși să îmbin utilul cu plăcutul și să nu simt niciodată că 'muncesc'."

Amina Tomescu

"Sunt un profesionist dedicat sănătății mintale și trainer în neurofeedback, condus de o pasiune profundă pentru construirea conexiunilor autentice și valoroase cu ceilalți. Abordarea mea integrativă și empatică în psihologie și psihoterapie reflectă devotamentul meu față de dezvoltarea personală și fericirea clienților. Misiunea mea este să însoțesc oamenii în călătoria lor către redescoperire și împlinire. Hai să începem împreună această călătorie extraordinară către bunăstare și dezvoltare personală!" A ierta înseamnă să te eliberezi de emoțiile negative și să accepți că trauma va rămâne mereu o parte din viața ta, dar să refuzi să îți definească complet existența. A ierta înseamnă să identifici persoana vinovată, dar să renunți la sentimentele de răzbunare sau amărăciune. A ierta înseamnă să mergi înainte cu demnitate.A ierta înseamnă să mergi înainte cu capul sus.

„Iertarea nu este pentru a oferi celeilalte persoane pace. Iertarea este pentru tine. Profită de acea ocazie.” – Mackenzie Phillips

Vă așteptăm cu drag! 🙌