Fabrica de Emoții București | Schimbă locația
Terapie Individuală

Terapie Individuală

Avem grijă de sănătatea ta emoțională prin cele mai eficace metode de terapie oferite de cei mai buni terapeuți.

De ce să începi o terapie individuală?

Cei mai mulți dintre noi  se confruntă la un moment dat cu provocări dificile în viață. Stresul acumulat și sentimentul neputinței pot deveni uneori copleșitoare. Rolul unui terapeut, în astfel de situații, este acela de a te ajuta să găsești modalități constructive pentru a face față suferinței emoționale.

Să ceri ajutor nu este un semn de slăbiciune.

Câteva motive pentru care să apelezi la sfaturile și ajutorul unui psihoterapeut:

  • Îți cresc abilitățile de relaționare și acest lucru îți va spori șansele de succes;
  • Te ajută să înțelegi relația dintre obiective, realizări și motivație, astfel încât să-ți poți seta obiective realiste, cu șanse mari de a obține rezultate pe termen lung;
  • Vei putea depăși probleme emoționale, cum ar fi depresia sau anxietatea;
  • Îți crește „încrederea în sine” și vei face față mai bine provocărilor zilnice, vei fi mai fericit și împlinit;
  • Îți îmbunătățește starea generală de spirit, ceea ce va avea un efect benefic asupra ta și asupra celor din jurul tău;
  • Te învață  să  înlocuiești gândurile negative cu gânduri pozitive, astfel încât să înfrunți mai bine greutățile vieții;
  • Deprinzi tehnici de relaxare, pentru a putea trece mai ușor peste stresul de zi cu zi.

De ce să începi procesul terapeutic cu noi?

Vei ajunge la o perspectivă autentică asupra vieții tale și a celor din jur printr-o mai bună cunoaștere a propriei persoane.

Vei învăța cum să acționezi în situații dificile printr-o mai bună înțelegere a modului în care valorile tale pot întări sau, din contră, împiedica anumite comportamente.

Vei reuși să treci peste suferințele trecute și să îți conturezi o nouă perspectivă pentru o viață mai bună și mai satisfăcătoare.

Începe călătoria în lumea emoțiilor

Cunoașterea și Înfruntarea emoțiilor poate fi primul pas către o viață mai fericită și mai echilibrată. Echipa Fabrica de Emoții este aici pentru tine. Contactează-ne folosind oricare din metodele afișate mai jos.