Fabrica de Emoții București | Schimbă locația
Lansare Fabrica de Emoții Craiova

Lansare Fabrica de Emoții CRAIOVA

Bine ați venit la Fabrica de Emoții – locul unde începe călătoria spre o viață mai fericită și mai împlinită.

Vezi poze de la evenimentele de lansare

Data de 18 Noiembrie 2023 a marcat un moment deosebit în evoluția noastră. A fost momentul când am deschis ușile oficial pentru noua noastră clinică modernă și inovatoare din Craiova.

Suntem dedicați sănătății mintale și bine-înțeles, bucuriei de a trăi. Vă mulțumim că ne-ați fost alături!

Despre Noi

Suntem aici pentru a vă ghida și sprijini în dezvoltarea personală, rezolvarea problemelor și îmbunătățirea stării dumneavoastră de bine.

Echipa noastră de terapeuți experimentați și dedicati, vă oferă un mediu sigur și confidențial pentru a explora și înțelege mai bine sentimentele, gândurile și comportamentele care vă pot influența viața. Noi credem cu tărie că fiecare individ are potențialul de a se transforma și a-și atinge obiectivele personale.

La Fabrica de Emoții, abordăm o gamă variată de probleme, precum anxietatea, depresia, stresul, relațiile, încrederea în sine, și multe altele. Folosim tehnici terapeutice dovedite pentru a vă ajuta să vă redescoperiți echilibrul și să vă dezvoltați abilitățile necesare pentru a vă atinge obiectivele personale și profesionale.

Indiferent de obstacolele cu care vă confruntați, suntem aici pentru a vă susține pe parcursul călătoriei dumneavoastră. Vă invităm să faceți primul pas spre o viață mai fericită și mai sănătoasă, programând o ședință cu unul dintre terapeuții noștri experimentați. La Fabrica de Emoții, vă ajutăm să construiți o viață plină de emoții pozitive și dezvoltare personală.

Eveniment Lansare

Pe data de 4 noiembrie vă așteptăm la ora 18:30, la Mall Promenada în zona de Food Court, unde vă așteaptă Robert Iovan – Corabia lui Barbă Deasă și întreaga echipa Fabrica de Emoții .
În cadrul evenimentului de lansare a Clinicii Fabrica de Emoții Craiova, vom organiza ateliere de pictură și origami , vom oferi premii și vă veți bucura de spectacolul interactiv oferit de Corabia lui Barbă Deasă.

Vă așteptăm cu brațele deschise!